Opbergruimte creëeren in een nis door extra schappen, door Jesse

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jesse

Jesse

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een aantal schappen gemaakt in een nis. De nis werd niet echt gebruik van gemaakt doordat ik schappen er in heb gemaakt heb ik een mooie opslag ruimte.

Op maat gemaakte schappen

OPMAATZAGEN.nl was een redder in nood. in verband met corona kon ik het hout nergens meer krijgen en ook niet meer op maat laten zagen. Ik zocht op internet voor meer mogelijkheden en kwam de site tegen. Echt top dat dit bestaat zo makkelijk! Het wordt Opmaat gezaagd en thuis bezorgd ideaal!! Wat ik ga maken met het plaatmateriaal (wat ik heb besteld) zijn een aantal schappen voor een nis. nu is de nis een ruimte waar niks mee wordt gedaan maar om doormiddel van schappen er in te maken kan het worden gebruikt voor
opslag en objecten te tonend (zie de foto’s)

De afmetingen van de schappen

De buiten maten zijn 65,0x70,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jesse en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

159,87 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken