Multifunctionele boekenkast op maat van MDF, door Daniël

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Daniel

Daniel

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een boekenkast gemaakt van lakdragend MDF, met bovenop ruimte voor planten. De vakken zijn van verschillende grootte zodat er naast boeken ook LP's en andere grote items in kunnen. En een zware creusetpan :)

Zelf een boekenkast van MDF maken

De kast bestaat uit MDF planken die op maat zijn gezaagd. We hebben gekozen voor lakdragend MDF vanwege de frisse uitstraling en omdat het makkelijk te schilderen is. Bijzonder aan de kast is dat hij geheel zonder schroeven in elkaar is gezet. In plaats daarvan hebben we gekozen voor deuvel verbindingen. Deze zijn onzichtbaar, wat bijdraagt aan een strak design. Bovendien is het heel stevig en duurzaam! Want mochten we verhuizen dan is de kast makkelijk weer uit elkaar te halen en mee te nemen.

Een multifunctionele boekenkast op maat

360,0 cm (breedte) x 210,0 cm (hoogte) x 30,0 cm (diepte).

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

962,15 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken