Moderne en strakke zelfgemaakte bibliotheek, door Anneke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Anneke

Anneke

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Eindelijk een plek voor al mijn boeken. Niet meer hier een hoopje, daar een rekje en een stapeltje op tafel. Deze wand bestaat uit 36 vakken en benadrukt dr hoogte van de ruimte in de oude pand uit 1870. Het is best een klus om het op te bouwen, maar het resultaat is super.

Zelfgemaakte boekenkast van betonplex

Ik heb het project alleen gerealiseerd en ben er een week mee bezig geweest (4 uurtjes per dag). Eerst werden alle platen voorgeboord zodat de vakken bij elkaar gezet konden worden. Vervolgens kun je de vakken stapelen en aan elkaar verbinden met schroeven. Op halve hoogte is het rek vast aan de muur en helemaal bovenaan ook. Aansluitend zijn zijpanelen rondom bevestigd zodat het rek ook aan de buitenrand een dubbele plaatijzer heeft. Dit ziet netjes uit en zorgt voor extra stevigheid.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

296,0 cm hoog x 364,0 cm breed en 36,0 diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anneke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

5789,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken