Modern hifi tv-meubel in multiplex, van Alain

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

alain

alain

FR

Heel makkelijk

1 minuut

In dit project laat Alain zien hoe hij een prachtig klein audiokastje maakte van 40 mm berkenmultiplex, op maat gesneden. Het is een succesvol project en het eigen designmeubilair is geweldig!

Beschrijving van Alain

Ik heb berkenmultiplexplaten gemonteerd om audio-elementen te ondersteunen. elk element heeft zijn eigen individuele ondersteuning om het beter te isoleren.

Hoe ik dit project heb afgerond

Ik nam de afmetingen van de elementen en berekende de benodigde afmetingen. Ik heb ervoor gekozen om voor elk element een steunbord te hebben, zodat het wat meer geïsoleerd is qua trillingen. Vervolgens heb ik een bord op maat gemaakt en besteld dat als bovenblad diende om een ​​stapeling op twee niveaus te maken. Vervolgens heb ik twee elementen gekozen die dienen als afstandhouders voor de hoogte en ondersteuning voor het blad. Ik heb geen montage-elementen geplaatst om de trillingen zonder tussenelement door de plakjes hout te laten stromen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

ongeveer 100,0 cm x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van alain en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

439,84 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken