Minimalistisch TV meubel van MDF zwart, door Kirstin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kirstin

Kirstin

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Twee kastjes in zwart mdf waarvan een gesloten kastje met inliggend deurtje bedoeld is voor wegwerken kabels en tv ontvanger en het andere open kastje voor de sier is gemaakt om bijv plantjes of foto’s neer te zetten.

Zwevend Tv-meubel van MDF

Hout in verstek laten zagen. Vervolgens heb ik voor het gesloten kastje eerst de scharnieren voor het inliggend deurtje voorgeboord en bevestigd. Ook heb ik een push to open magneet aangebracht waarmee het deurtje kan worden geopend en gesloten. Daarna heb ik de ombouw van beide kastjes gelijmd (aan de achterkant afplakken met schilderstape zodat het allemaal mooi en stevig aansluit). Tot slot gaten geboord aan de achterzijde voor ophangpunten, geschuurd en geschilderd, en middels chemisch anker opgehangen aan de muur.

De afmetingen van de kastjes

40,0 x 25,0 x 28,0 cm en 60,0 x 25,0 x 10,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kirstin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

126,36 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken