MDF panelen om je ruimte akoestisch perfect te maken, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jan

Jan

NL

Uitdagend

1 minuut

Als DJ kan het een droom zijn om je draaitafel in een eigen akoestische ruimte te hebben, zodat jij je passie in muziek kan voortzetten. Jan Morel is een architect in het plaatsen van akoestische panelen. Het MDF-plaatmateriaal besteld hij bij ons, waarna hij er creatieve designs mee maakt met als doeleinde een akoestische ruimte. Bekijk hier zijn creativiteit! 

Omschrijving van Jan

Wanneer je muziek maakt in een ruimte is geluid essentieel. Daarom is het van groot belang om in een goede akoestische ruimte te hebben, zodat het geluid niet teveel galmt of terugkaatst. Om een akoestische ruimte te bouwen gebruik ik blank MDF plaatmateriaal, dit omdat je het gemakkelijk kan bewerken en het sterk en buigzaam is. 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

633,82 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken