Maak je eigen bureau en speelgoedkast voor de kinderkamer, door Kirsy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kirsy

Kirsy

NL

Makkelijk

3 minuten

Uniek doe-het-zelf project: Bureau en Speelgoedkast in de Kinderkamer

Bent u op zoek naar een inspiratievolle manier om een kinderkamer te verrijken? Ontdek hoe Kirsy met hulp van OPMAATZAGEN.nl een prachtig multifunctioneel bureau en een speelgoedkast heeft gerealiseerd. Dit project is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een lust voor het oog!

Stap voor stap naar een kindvriendelijke werkplek

De basis van dit inspirerende project bestaat uit een bureau uit porselein afgewerkt met grenen timmerpaneel van 28 mm dik. Het bureau, strak en simplistisch, past perfect in de sfeer van een moderne kinderkamer. De natuurlijke houtkleur zorgt voor warmte en een ontspannen ambiance, waarin ieder kind zich kan ontplooien. Het bureau is royaal in maatvoering, waardoor er voldoende ruimte is voor zowel huiswerk als creatieve uitspattingen.

Organisatie en speelplezier met de speelgoedkast

Aansluitend aan het bureau heeft Kirsy een slimme oplossing bedacht voor speelgoedopslag. De speelgoedkast, bestaande uit diverse vakken met witte opbergbakken, biedt niet alleen ruimte om speelgoed netjes te organiseren, maar stimuleert ook zelfstandig opruimen. De kast is opgebouwd uit dezelfde grenen timmerpanelen, wat voor een harmonieuze uitstraling zorgt.

Maatwerk in elk detail

Het meest bijzondere aan dit DIY project is de mate van detail en maatwerk. Zo is elk stuk hout precies op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, waarna Kirsy het project zelf tot leven heeft gebracht. Het grenen hout, met zijn levendige structuren, geeft elke component een uniek karakter. De keuze voor dit natuurlijke materiaal onderstreept de authentieke sfeer van het ontwerp.

De perfecte toevoeging aan de kinderkamer

Het bureau en de speelgoedkast zijn geplaatst in de kinderkamer, waar de groene kleuraccenten op de muur en de speelse kunstgrastegels de connectie met de natuur benadrukken. Het meubilair is een ideale speelkameraad voor elke groeiende avonturier en past uitstekend bij het energieke en leerzame karakter van de kamer.

Voordelen van zelf bouwen

Zelf een bureau en speelgoedkast bouwen biedt vele voordelen. De flexibiliteit in afmetingen betekent dat u het project volledig kunt afstemmen op uw beschikbare ruimte. Bovendien heeft u de vrijheid om materialen te kiezen die passen bij uw stijl en budget, zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit of functionaliteit.

De stijl van Kirsy's kinderkamer project

Dit maatwerk project laat een moderne, Scandinavische stijl zien waarbij eenvoud, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen centraal staan. Het brengt rust, ruimte en speelsheid samen, en is daarmee een stijlvolle aanwinst voor elke kinderkamer.

De voordelen van grenen timmerpaneel

Grenen timmerpaneel is een uitstekende keuze voor doe-het-zelf projecten zoals deze. Het is een duurzaam materiaal met een natuurlijke uitstraling en warme tint. Het paneel is makkelijk te bewerken en te behandelen, wat ideaal is voor maatwerk en DIY. Bovendien biedt grenen een goede prijs-kwal

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kirsy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

85,50 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken