Maak je eigen bureau en kastje voor kinderen, door Sjoerd

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sjoerd

Sjoerd

NL

Makkelijk

2 minuten

Een creatieve hoek voor kinderen

Ben je op zoek naar een manier om een persoonlijke en functionele hoek in de kinderkamer te creëren? Sjoerd heeft met behulp van TOSIZE.be een uniek bureau en bijpassend kastje gemaakt waarmee elke kinderkamer wordt verrijkt. In dit inspiratieproject nemen we je mee in de creatie van dit meubelstuk en laten we je zien hoe jij ook een gelijksoortig stuk in jouw huis kunt realiseren.

Ontwerp en realisatie

Het project bestaat uit een stevig, op maat gemaakt bureau met een natuurlijk eikenhouten afwerking, gecombineerd met een bijpassend kastje voor extra opbergruimte. Het eiken timmerpaneel A/B van 27 mm dikte zorgt voor een warme en tijdloze uitstraling. Het bureau is strategisch geplaatst tegen een muur en biedt voldoende oppervlak voor tekenen, huiswerk en andere creatieve activiteiten. Aan de details is te zien dat Sjoerd gedacht heeft aan zowel functionaliteit als stijl: de hoeken zijn mooi afgerond voor een zachte uitstraling en veiligheid.

Kleurenschema en stijl

De natuurlijke houtkleur van het eiken paneel gaat naadloos over in de rest van de ruimte. De combinatie met het witte kastje zorgt voor een moderne, schone look die rust uitstraalt in de kinderkamer. Het contrast tussen de warme houttint en het frisse wit maakt het een blikvanger.

Perfectie in de kinderkamer

Dit bureau en kastje passen perfect in de kinderkamer. De materialen en kleuren zijn uitgekozen om een omgeving te vormen die zowel stimulerend is voor de creativiteit van kinderen als rustig genoeg om zich te kunnen concentreren op schoolwerk.

Voordelen van zelf maken

Door het bureau en kastje zelf te maken met materialen van TOSIZE.be, had Sjoerd de vrijheid om de maten en materialen helemaal af te stemmen op de behoefte en ruimte. Daarnaast is zelf maken vaak voordeliger dan kant-en-klare meubels aanschaffen. Het resultaat is een uniek, persoonlijk ontwerp dat perfect aansluit bij de rest van de ruimte.

De stijl van het project

Sjoerd heeft gekozen voor een Scandinavische stijl, waarbij eenvoud, minimalisme en functionaliteit centraal staan. De heldere lijnen en natuurlijke materialen dragen bij aan een tijdloze uitstraling die rust en harmonie in de ruimte brengt.

Het voordeel van eikenhout

Eiken timmerpaneel A/B is niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam en stevig. Het natuurlijke karakter van het hout brengt sfeer in iedere kinderkamer en de kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat het bureau en kastje lang meegaan. Een investering in kwaliteit voor nu en voor de toekomst.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sjoerd en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

464,16 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken