Legplanken vervangen in bestaande opbergkast, door Romy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Romy

Romy

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Vaak is de basis van een (opberg) kast nog goed en daarmee zonde om weg te doen. Door waterschade bij Romy waren de legplanken van haar opbergmeubels helemaal krom getrokken. Door online op maat gezaagd plaatmateriaal te bestellen kan je op een snelle en eenvoudige manier nieuwe legplanken maken voor je bestaande kast. 

Omschrijving van Romy

Naar aanleiding van water in onze kelder, waren de vorige kasten die we hadden gekocht helemaal nat geworden. Hierdoor waren de houten planken die erop lagen, helemaal vervormd. Vervolgens zocht ik achter een fabrikant die hout op maat kon zagen aan het schappelijke prijs. Al snel vond ik deze handig webshop. Op de website was heel duidelijk vermeld welke houtsoort ik het beste kon gebruiken voor mijn project. Daarnaast was het heel makkelijk om de gewenste afmetingen in te geven. Door de snelle leveringstermijn en de interessante prijs, besloot ik om 20 planken te bestellen. Iets later kon ik mijn kelder al terug op orde zetten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Vermits ik de frame al had van mijn vorige opbergkasten, moet ik eigenlijk niet veel meer doen dan de planken in de kast zetten. Doordat mijn vorige planken zo vervormd waren doordat ze nat waren geworden, heb ik er wel voor gekozen deze eerst te vernissen en vervolgens wit te verven. Op die manier is de opbergruimte toch een beetje lichter in de donkere kelder. Nu twijfel ik nog om er ledverlichting in te hangen, zodat de kast nog lichter wordt.

Afmetingen van mijn DIY project

90,0 x 180,0 cm b x h 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Romy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

121,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken