Laag, wit TV-meubel van MDF Gegrond, door Cor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Cor

Cor

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een TV-meubel kan variëren van een grote kast tot een klein bankje. Cor heeft dit meubeltje ontworpen en op maat laten zagen en jij kan dit ook maken!

Het meubeltje van Cor

Cor heeft dit leuke TV-meubel op maat laten zagen van gegrond MDF. De constructie lijkt heel erg veel op hoe wij onze maatwerk meubels maken. Van in verstek gezaagd MDF maakt hij namelijk holle planken, die hij vervolgens gebruikt als basis voor zijn meubel. Wil je zelf ook zo’n meubel maken, maar heb je niet zo’n zin in al dat gepuzzel? Bestel dan jouw meubel bij ons op maat! Dan rekenen wij alles voor je uit en hoef je het thuis alleen nog maar in elkaar te zetten.

Bestel jouw maatwerk meubel!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Cor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

527,91 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken