Klein en praktisch tv meubel op maat maken, door Daan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Daan

Daan

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Simpel tv wandmeubel met eikenhouten front gemaakt van 4 MDF platen van OPMAATZAGEN.nl. Eikenhouten front had ik nog over van het leggen van de vloer.

Zelf je tv meubel op maat maken

Allereerst een diepe sleuf in de muur gefreest voor een buis voor de kabel van de tv naar de connectorbox. Vervolgens sleuf weer dichtgesmeerd en de muur geschilderd. Daar 4 MDF wit gegronde platen op maat en verstek laten zagen via OPMAATZAGEN.nl. Hierna de platen in elkaar gezet tot simpel tv meubel.

Eikenhouten vloerplank voor het front had ik zelf nog liggen. Hier heb ik twee scharnieren op gezet en een push-open systeem zodat front greeploos kon blijven. Daarna de MDF platen wit geschilderd en alles afgekit aan de muur.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

110,0 x 23,0 x 23,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

246,64 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken