Kinderspeelhoek met prachtige beuken panelen afgewerkt, door Robbert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Robbert

Robbert

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Robbert deelt op deze pagina zijn creatieve project van het maken van een kinderspeelhoek met prachtige beuken panelen. Hij geeft handige stappen en tips voor dit DIY-project. Met zijn aanpak heeft Robbert een speelse en veilige speelhoek gecreëerd voor zijn kinderen. Volg zijn stappen en maak ook jouw kinderspeelhoek met de warme uitstraling van beuken panelen. Een perfecte ruimte voor eindeloos speelplezier.

Omschrijving van Robbert

Een kindermeubel in de speelhoek voor ons zoontje van 1 jaar. Een hoekje om lekker in te kunnen spelen, maar waar speelgoed ook weer in opgeruimd kan worden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben gebruikgemaakt van het IKEA speelgoedkist met bank (SMÅSTAD). De leren grepen hebben we online via Handles and More besteld. Via TOSIZE.be al het houtwerk besteld en vooraf uitgetekend in Sketchup. Het speelblad in 2 delen, een korte opstaande rand erachter ter bescherming van de muur voor alle racende auto's en een achterplaat in de hoek in de vorm van een huis die op de grond staat. Het grote werkblad leunt op de speelgoedkist, het kleine blad leunt op 2 steunen die blind zijn bevestigd onder het blad tegen het huispaneel en zijpaneel.

Afmetingen van mijn DIY project

Vanaf de speelgoedkist tot de muur is ongeveer 1,75m en de hoek vanaf het huisje tot vooraanzicht is ongeveer 90,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Robbert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

321,75 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken