Inrichting bibliotheek op maat van witte meubelpanelen, door Maresa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Maresa

Maresa

NL

Makkelijk

1 minuut

Maresa houdt erg van lezen. Door de jaren heen heeft ze dan ook enorm veel boeken verzameld. Om deze boeken een plaats te geven wilde ze een grote boekenkast. Hiervoor heeft ze witte meubelpanelen bij TOSIZE.be op maat besteld. Nu heeft ze een grote strakke boekenkast in haar hobbykamer staan. Kijk hier hoe tof de boekenkast is geworden!

Omschrijving van Maresa

Voor mijn hobbykamer wilde ik een nieuwe boekenkast hebben, waarna ik bij TOSIZE.be al het plaatmateriaal heb laten zagen.  

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast bestaat uit witte meubelpanelen van TOSIZE.be, waarbij zij de planken op maat hebben gezaagd. Ik heb gekozen voor witte meubelpanelen, zodat de boekenkast een lichte uitstraling heeft. De kast heb ik voornamelijk met deuvels in elkaar gezet. Deze kun je niet zien, waardoor het nu een strakke boekenkast is. Het in elkaar zetten van de boekenkast was een heuse klus, maar met het eindresultaat ben ik zeer tevreden. 

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken