Inbouw boekenkast op maat gemaakt, door Rick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rick

Rick

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Boekenkast gemaakt van MDF planken, loopt door boven de deur om hoogte te en ruimtelijkheid te scheppen in de huiskamer. De schappen zijn 32,0 cm hoog, de bovenste schappen 25,0 cm.

DIY boekenkast met MDF

Liggende planken 30 mm dikte, staanders van 25 mm dikte. De liggers zijn ook breder om diepte te creëeren in de kast. Na het halfhouts zagen voor stabiliteit in het midden de planken op de kopse kant geseald, geschuurd en geschilderd en daarna prefab in elkaar gezet. Tegen de muur geschoven, verankerd en nog een keer afgelakt.

Voor extra stevigheid aan de zijkanten lange schroeven in de liggende planken gezet en een streep montage kit.

De afmetingen van het project

Op het breedste gedeelte - boven de deur - 2.76 breed en 2.67 m hoog. Dat is breder en hoger dan de langste maat planken, dus extra stukken besteld om de lengte te realiseren. Dmv deuvels de planken verlengd.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

428,68 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken