IKEA BESTA hack: uitbreiding TV meubel met donkere panelen op maat, door Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Willem

Willem

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Willem

Op internet zagen we een mooi meubel, bestaand uit een zwevend deel met kastjes en een soort van 'bar'. De plaatselijke meubelmaker kwam met een bizar hoge offerte, dus hebben we gezocht naar een alternatief. We kozen voor twee Besta kastjes van IKEA en enkele lossen grenen planken die we online hebben besteld.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De IKEA kastjes volgens beschrijving in elkaar zetten en op dezelfde hoogte gehangen als de nis. Vervolgens hout ingemeten en besteld (3 planken). Plank in nis hebben we na levering bijgezaagd zodat deze precies past, de andere twee planken hebben we de kopse kant met een afkortzaag onder 45 gr. verstek gezaagd. Met een speciale lijmklem de hoek met constructielijm verstek gelijmd. Geheel in de speciale (hard)wax gezet en afgemonteerd. Relatief simpel maar wel met een super resultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

220,0 x 60,0 x 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

538,91 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken