Hangend TV-meubel van Eiken en steen, door Bowie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bowie

Bowie

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In de muur zaten twee grote stenen blokken. Deze verwijderen is geen pretje, daarom besloot ik er een tv-meubel van te maken door de twee stenen met elkaar te verbinden middels een blad van Eiken Timmerpaneel.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

In dit geval is de klus vrij simpel. Ik moest alleen de totale oppervlakte goed opmeten. Ik zorg er wel voor dat ze een halve centimeter te ruim zijn zodat we eventueel in de toekomst nog een houten plank op de randen kunnen monteren, mochten we het stenen zijaanzicht niet meer mooi vinden.

We hebben gekozen voor een Eiken Timmerpaneel in 40 mm dikte en we hebben de randen 2 mm te laten afschuinen, voor een meer afgewerkte uitstraling. Toen de plank werd geleverd was het simpel!
Ik heb de plank behandeld met een transparante meubelolie. Vervolgens legde ik de plank erop en was ik klaar. Hij sluit gelukkig perfect aan. We zijn er erg blij mee!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

157,4 x 43,6 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bowie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

391,58 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken