Handig compact inklapbaar computer bureau van MDF en Betonplex, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rob

Rob

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Een bureau met compact maten die handig is te klappen waardoor het heel weinig ruimte in neemt. Opengeklapt zie je een beeldscherm met toetsenbord. De computer zit in het onderste deel verborgen. Verder is er nog meer bergruimte in het onderste deel te vinden. Deze is toegankelijk met deurtjes aan beide zijkanten. In de kast is LED verlichting opgenomen die met een schakelaar aan en uit te zetten is. De klep wordt automatisch gedempt als deze open wordt gemaakt.

DIY: inklapbaar computer bureau

Het meubel is in een paar weekeinden in elkaar gezet. Eerst zijn alle MDF delen volgens tekening gemonteerd. Met lange spaanplaat schroeven zijn de meeste delen in elkaar gezet als de schroeven niet in het zicht zitten. Andere delen waaronder het betonplex is met houten deuvels en houtlijm aan het MDF verbonden. Hierdoor zijn er geen constructie gaten aan de buitenkant zichtbaar en dat maakt dat het meubel er strak uitziet.
De onderste deurtjes zijn met potschanieren gemonteerd, De klep is met klepschanieren en geleiders met demping vastgezet.
Het MDF is wit gelakt met een lakroller. De LED verlichting is bij Ikea aangeschaft.

Computer bureau op maat gemaakt

Ingeklapt is het meubel 125,0 cm hoog, 80,0 cm breed en 20,0 cm diep. Als het bureau is opengeklapt neemt de diepte toe en wordt deze totaal 70,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

315,56 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken