Funderingsbak op maat gemaakt met betonpex, door Ruben

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ruben

Ruben

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een bak voor de fundering van een nieuwe te plaatsen toegangspoort. Deze is aan de voorzijde van onze oprit geplaatst en is de basis voor de poort.

Funderingsbak van betonplex

Op maat bestelde betonplex, vervolgens eenvoudig in elkaar te zetten en verstevigen met houten latjes. Vervolgens hebben wij de geul gegraven voor de fundering op ongeveer 70,0 centimeter diepte en hebben wij de bak in gegraven. Na het ingraven konden de staalmatten en flexibele buis worden geïnstalleerd. Daarna is het beton gestort en is de bak netjes vlak afgesteken. Momenteel zit er voor zo’n 1000 kilo aan beton ingestort. Een prima oplossing voor onze poort

De afmetingen van het project

490,0x55,0x40,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ruben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

728,86 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken