Flightcase opbergkist op maat met sterk betonplex, door Karel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Karel

Karel

BE

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Ontdek hoe Karel een stevige op maat gemaakte flightcase opbergkist heeft gecreëerd met duurzaam betonplex. Zijn project biedt inspiratie voor jouw eigen opbergoplossingen. Leer van zijn vakmanschap en ontdek hoe je praktische en robuuste opbergmeubels kunt maken die perfect passen bij jouw behoeften.

Omschrijving van Karel

Samen met mijn dochter Chiara heb ik een opbergkist gemaakt uit betonplex. Deze kist dient voor het opbergen van dierenvoeding, fietsgereedschap, wasgereedschap en tuingereedschap. Deze kist moest lang zijn maar niet te breed om nog veel doorgang te hebben.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om vast te maken heb ik voor schroeven gekozen en niet houten bouten en lijm. Op de onderkant heb ik eerst de lange zijde gemonteerd. Dan de 2 hoekstukken. Daarna de kist op die lange zijde gelegd, het tussenstuk (verdeling binnen in de kist) geplaatst en de lange voorzijde geplaatst en geschroefd. De binnenplank op maat gezaagd uit een reststuk en in de kist gelegd om het tussenstuk vast te schroeven. Daarna 4 houten bouten geplaatst waar de binnenplein op rust en hier ook 2 scharnieren op gezet. Hert deksel is 1 cm langer om makkelijk de kist te sluiten en open te doen. Op de achterkant 6 scharnieren geplaatst.

Afmetingen van mijn DIY project

200x50x90 cm

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 289,28


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken