Extra cd kast van Grenen Timmerpaneel, door Marcel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marcel

Marcel

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Bereid net zoals Marcel je tv-meubel uit, zodat je een cd-kastje hebt. Nu kan Marcel meer cd's kwijt. Met door TOSIZE.be op maat gezaagd plaatmateriaal kon Marcel snel aan de slag. Om een robuuste uitstraling te krijgen, koos Marcel voor Grenen Timmerpaneel als plaatmateriaal te gebruiken. Lees hier zijn werkbeschrijving!

Omschrijving van Marcel

Ik heb mijn tv-meubel uitgebreid met een cd-kastje, de ruimte voor lp's was te klein, en door 2 lades op te offeren heb ik meer ruimte gemaakt, maar kwam 6 meter te kort voor de cd's die in de lades zaten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst een schets gemaakt hoe ik aan 6 meter planken kom voor mijn overige cd's, gedacht aan losse planken, een vaste kast bovenop het meubel, uiteindelijk was een losse kast aan de muur de beste oplossing en de goedkoopste. Uiteraard alles opgemeten en een tekening gemaakt, 100 keer narekenen en op de site van opmaat zagen de gegevens ingevuld. Toen de planken binnen kwamen heb ik ze mee genomen naar mijn werk waar we een werkplaats hebben met professioneel apparatuur. Daar heb ik de staanders ingefreesd en de planken van een schuin randje voorzien. Daarna hebben we de staanders en planken in elkaar verlijmd. De volgende dag mee naar huis genomen en de planken gelakt en de staanders geschilderd. Toen het meest lastige, ophangen. En daarna de kastrollen met cd's.

Afmetingen van mijn DIY project

102.6 cm hoog - 128,0 cm breed - 15,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marcel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

146,91 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken