Eettafel van 40 mm vuren timmerpaneel met verhoogd blad voor rolstoelgebruiker

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Diana

Diana

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een eettafel waarvan een kant een normale hoogte heeft, onderkant blad 73,0 cm. Daar tegen over kan een rolstoelgebruiker zitten, onderkant blad 81,0 cm. De bladen zijn gelakt in een eiken kleur en met glitsa behandeld.

De ongelijke kruis poot is gemaakt van een balk van 5,6 cm x 15,6 cm deze is aan 2 zijden ingezaagd en aan elkaar gemonteerd met houtlijm. De poot is zijdeglans zwart geschilderd. De tafel is met een hoekprofiel aan de muur bevestigd.

Deze tafel hebben wij gemaakt omdat er geen eettafels te koop zijn welke geschikt zijn om als rolstoelgebruiker en niet rolstoelgebruiker tegen over elkaar te kunnen eten.

Eettafelblad op maat

2 vuren houten timmer panelen van 50,0 cm x 140,0 cm afgelakt met rambo interieurlak eiken, daarna met glitsa behandeld. 1 balk van 5,6 cm x 15,6 cm in gezaagd aan beiden zijden en 1 zijde 73,0 cm hoog gemaakt en de andere zijde 81,0 cm hoog. De 2 delen in elkaar gelijmt. Zo werd de ongelijke kruispoot gemaakt deze is gegrond en afgelakt. De bladen 9,0 cm overlapt en op de muur bevestigd met een hoekprofiel.

De afmetingen van het project

140,0 cm x 91,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Diana en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

280,90 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken