Een zelfgemaakt TV-meubel van eiken timmerpaneel op maat, door Walter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Walter

Walter

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Hoe leuk is het om zelf je TV-Meubel te maken? In dit DIY project laat Walter zien hoe zijn eigen ontwerp meubel op maat heeft gemaakt. Om het te laten passen bij de rest van zijn meubels heeft hij gekozen voor eiken timmerpaneel. Dit heeft hij online op maat besteld zodat hij direct met de afwerking en montage kon starten.

Omschrijving van Walter

Tv meubel wat past bij houtentafel. Hierdoor wordt het één geheel zie de foto's: Eiken hout op maat gezaagd. Met deuvels aan elkaar gemaakt en voorzien van grote zwenkwielen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De platen zijn op maat gezaagd waardoor ze simpel op elkaar te plaatsen zijn. In de kant hout en boven plank worden gaten geboord voor deuvels. Daarna worden ze op elkaar geplaatst. Eerst nog houtlijm er tussen en goed aandrukken. Vooraf nog in de olie of in de beits zetten afhankelijk van de wens qua kleur. Oppassen dat de gaten in zijpaneel recht boven de gaten in de onder en boven plaat komen Eventueel kan men ook schroeven gebruiken maar dan moet deze wel verzonken worden waarna met kneedbaar hout gat opgevuld kan worden.

Afmetingen van mijn DIY project

110,0 cm x 50,0 cm x 25,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken