Een praktisch opklapbaar bureau gemaakt van gezaagd berkenmultiplex, van Daniel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Daniel

Daniel

DE

Uitdagend

1 minuut

Als de ruimte beperkt is, komt het vaak voor dat er geen geschikt standaardmeubilair te koop is. Daarom is zelf doen vaak een goed alternatief. Daniel begon te werken met wit gezaagd berkenmultiplex om zijn praktische en doordachte opvouwbare bureau te creëren.

Beschrijving door Daniël

Wat nodig was, was een bureau dat weinig ruimte in beslag nam als het niet in gebruik was. De normale diepte moet echter in uitgeklapte toestand 80 cm zijn, zodat je er langer mee kunt werken. Ook moet er opbergruimte zijn voor kantoorbenodigdheden en moeten kabels zo onzichtbaar mogelijk zijn.

Hoe ik dit project heb gedaan

Omdat er geen geschikt eindproduct te koop was, moesten we het zelf plannen en bouwen. Ik heb de planning gemaakt met behulp van www.vectary.com en alle elementen met de juiste afmetingen online besteld. Met houten deuvels en enkele onzichtbare schroeven werden de afzonderlijke onderdelen snel met elkaar verbonden. Er hoeft nauwelijks te worden gezaagd, er zijn slechts twee kleine kabelkanalen (onzichtbaar) in de onderplaat geplaatst. Het is belangrijk dat je nauwkeurig meet, zodat uiteindelijk alle elementen loodrecht op elkaar staan. Het meubelstuk werd uiteindelijk met vier schroeven aan de muur bevestigd.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

120,0 cm x 70,0 cm x 32,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

402,93 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken