Een prachtige boekenkast op maat van multiplex, door Winny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Winny

Winny

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Op een slimme manier heeft Winny een werkelijk prachtige boekenkast op maat gemaakt. Ze heeft het professionele zaagwerk online besteld, zodat ze thuis direct met het boekenkast-project kon starten. Lees meer over ervaring hieronder.

Omschrijving van Winny

Een boekenkast op maat

Hoe ik dit project gemaakt heb

We wilden een boekenkast op maat maken. Samen met een vakman van nuttigwerk.nl hebben we toen een ontwerp bedacht. Alle benodigde materialen + maten heeft hij uitgerekend en vervolgens hebben we deze materialen via de website vonline besteld. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je makkelijk alles kan bestellen. De materialen zijn goed afgewerkt en op tijd geleverd! Ze zijn ook netjes in de gang gezet. Voor een volgende klus gaan we zeker weer gebruik maken van deze online zagerij  en nuttigwerk.nl, goede combinatie!

Afmetingen van mijn DIY project

Breed 378,0 cm
Diep 29,0 cm
Lengte 260,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken