Een mini-vide op maat als opbergruimte, door Wendy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wendy

Wendy

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Omdat we in huis wat opbergruimte tekort kwamen, was het idee ontstaan van een mini-vide. Ons plafond is redelijk hoog, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken?

Opbergruimte creëren met mini-vide

We hebben een vijftal Underlayment Fins Vuren platen, van 18 mm bij OPMAATZAGEN.nl besteld, inclusief afwerking (afronden boven, zodat de spulletjes er gemakkelijk afgehaald kunnen worden en de randen niet afslijten). Daarbij nog 17 vuren geschaafde 44x44mm balken besteld. Deze balken hebben we aan de muur gemonteerd m.b.v. 10cm spaanplaatschroeven. Daarna hebben we de afscheiding gecreëerd door de balken op een afgewerkte plank te schroeven. Daarna hebben we de buitenkant van het geraamte gemaakt. We wilden geen plankdragers en hoekbeugels in het zicht hebben, dus moesten we een andere manier vinden om de constructie zo stevig mogelijk te maken. Dat hebben we gedaan door in de hoek twee balken over elkaar heen te leggen (zie foto 4). Toen het geraamte af was, hebben we de planken erop gelegd en vastgeschroefd aan het geraamte. Om het geheel nog wat extra te verstevigen hebben we wat extra balkjes geplaatst tussen de twee lange balken.

De afmetingen van het project

kant 1: 3.15m breed bij 2.20m hoog bij 0.60m diep
kant 2: 3.67m breed bij 2.20m hoog bij 0.60m diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wendy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

261,54 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken