Een hoekkast op maat in een nis voor boeken en beamer, door John

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

John

John

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit project laat John zien hoe hij in een kleine nis een slim hoekkastje heeft gemaakt. De legplanken van timmerpanelen en heeft hij online besteld. In het kastje kunnen handig boeken opgeslagen worden en er is ruimte voor een beamer. Een praktisch resultaat!

Omschrijving van John

De gebruikte planken heb ik doormidden gezaagd. Daarna heb ik ze transparant wit gelakt en middels ronde stokken en deuvels tot een geheel gemaakt. Bovenin heb ik een beamer geplaatst.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Met kolomboor ronde gaten van 25 mm, alwaar de stokken doorheen konden, (3 stuks) stokken aan een mal (lat van 2 x 4,5 x 200) geschroefd. Zo waren de boorgaten recht en op hun plaats. En weer de kolomboor; nu 8mm. Een enkele stoelhoek bovenin zorgt voor de verbinding met de muur. Beamer is verstelbaar gemonteerd met strippen van staal. Zo projecteert hij boven onze hoofden, ook als we door de kamer wandelen. NB Er is een foto bij van een andere nis waar ik het zelfde ga doen want eea is een succes. Werktekeningen bestonden alleen in klad en zijn niet meer aanwezig

Afmetingen van mijn DIY project

59,0 x 40,0 x 4444,0 x 270,0 cm profiel: driehoek met één rechte hoek.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van John en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

96,64 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken