Een extra laag TV-meubel voor onder een schuin dak

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

ECFM

ECFM

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Na de verhuizing kon de TV niet meer aan een muur worden bevestigd dus hij belandde met z’n bijbehorende voet op de vloer. De Apple TV, DVD-speler en de Humax decoder dus ook. Een kast was niet te vinden omdat er maar een zeer geringe hoogte beschikbaar was onder het schuine dak van de vide. Er moest dus iets passends gemaakt worden, een zeer lage kast met ruimte voor de apparaten en de bijbehorende kabels en de TV er bovenop.

Hoe heb je het meubel gemaakt?

Nadat ik een impressie had gemaakt hoe het zou kunnen worden  ben ik op zoek gegaan naar plaatmateriaal, liefst MDF en zwart. Met hulp van Google vond ik www.OPMAATZAGEN.nl en de rest was simpel. De materialen zijn onbeschadigd en mooi volgens afspraak bezorgd. Aan de slag dus, alle verbindingen gemaakt met houten duivels en houtlijm. Aan de onderzijde de delen ook nog verstevigd met extra verzonken schroeven. Het monteren ging erg vlot. Ik was in een ochtend klaar, want de maten waren perfect. Van de 2 stukjes heb ik zelf 4 pootjes gezaagd en onder de kast gelijmd zodat het lijkt of de kast zweeft.

Wat zijn de afmetingen?

Het meubel is 200,0 cm breed, 50,0 cm diep en 10,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van ECFM en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

167,67 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken