Drie opbergkasten van MDF, door Dennis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Dennis

Dennis

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb de ruimte boven het logeerbed opgevuld met drie opberg kasten. Ik heb deze van MDF gemaakt en geschilderd. De MDF delen bij OPMAATZAGEN.nl besteld.

Opbergkasten maak je met MDF

Ik heb de ruimte opgemeten en de maten van de verschillende planken uitgerekend. Besteld bij OPMAATZAGEN.nl en laten bezorgen bij een afhaalpunt. Vervolgens de kasten in elkaar gezet waarbij de schroefgaten aan de buitenzijde (blind) gemaakt zijn (m.b.v. Triton Jig Set). Vervolgens in de rechterkast een schuine hoek gezaagd vanwege het schuine plafond. De gaten voor de scharnieren in de deuren geboord en opgehangen in de kasten. Vervolgens de kasten geplaatst en met elkaar verbonden en aan de muur bevestigd. Toen gaan schilderen. Eerst ontvetten. De kopse kanten ingesmeerd met verdunde houtlijm. Alles goed schuren en weer ontvetten. MDF grondverf aanbrengen in twee lagen. En na het drogen schuren en aflakken. Als laatste de handvaten aanbrengen.
Een geslaagde klus.

De afmetingen van het project

214,0 x 90,0 cm.
3 keer 71,0 x 90,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dennis en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

345,84 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken