Creëer een stijlvolle kinderhoek met opbergkast en bureau, door Arian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Arian

Arian

NL

Gemiddeld

2 minuten

Ontwerp jouw eigen kinderhoek met Arian

Ben je op zoek naar een manier om een speelse maar georganiseerde kinderhoek in je huis te creëren? Arian laat je zien hoe je met een op maat gemaakt project in no-time een kinderhoek, opbergkast en kinderbureau in één kunt realiseren. Dit inspiratieproject is de perfecte toevoeging aan elke woonkamer of speelkamer.

Maatwerk opbergkast en bureau

Arian heeft gekozen voor een naadloze integratie van een opbergkast en een kinderbureau in deze kinderhoek. De meubelstukken zijn gemaakt van Underlayment Radiata Pine B/C 18 mm hout, dat op maat is gezaagd door TOSIZE.be. De warme houtkleur en unieke nerven van dit materiaal dragen bij aan een natuurlijke en rustgevende sfeer in de speelruimte.

De constructie

De opbergkast en het kinderbureau zijn met precisie en aandacht voor detail in elkaar gezet, waardoor ze perfect passen in de woonkamer van Arian. De opbouw is zo ontworpen dat er volop ruimte is voor speelgoed en knutselspullen, terwijl het bureau genoeg plaats biedt voor teken- en leeractiviteiten.

Functionele details

Het kinderbureau beschikt over een breed werkblad en handige opbergvakken eronder. De opbergkast, met zijn strakke handgreep, is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch vanwege de ruimte die het biedt voor grotere items. Deze unieke touches maken het project van Arian speciaal.

De voordelen van DIY meubels

Door zelf een opbergkast en kinderbureau te bouwen, heb je volledige controle over de grootte en het ontwerp. Dit betekent dat je een oplossing kunt creëren die precies past bij jouw wensen en budget. Het kiezen van je eigen materiaal waarborgt kwaliteit en persoonlijke stijl.

De perfecte fit

De kinderhoek van Arian past prachtig in de speelkamer en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De warme kleuren, natuurlijke uitstraling en robuuste materialen maken de hoek tot een uniek en functioneel hoekje van het huis.

Een stijl die blijft inspireren

De door Arian gekozen Scandinavische stijl, met zijn minimalistische design en focus op functionaliteit en natuurlijke elementen, is ideaal voor een kinderhoek. De heldere lijnen en houtsoort sluiten naadloos aan bij deze stijl en bieden een tijdloze bron van inspiratie.

De charme van Underlayment Radiata Pine

Underlayment Radiata Pine B/C 18 mm is een uitstekende houtsoort voor elke doe-het-zelver. Het hout is licht en gemakkelijk te bewerken, perfect voor het op maat zagen en het creëren van meubilair. Met zijn stevige structuur en aantrekkelijke uiterlijk is dit hout een geweldige keuze voor het maken van een duurzame kinderhoek.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken