Boekenrek en bureauhouder berken multiplex, door Karin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Karin

Karin

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor onze werkplek wilde we planken voor het opbergen van boeken etc. Omdat we een zit sta bureau hebben, kozen we ervoor de planken naast ipv boven het bureau te hangen. Bij de Ikea heb ik plankhouders gekocht. De bijpassende planken vind ik niet zo mooi, daarom heb ik planken op maat besteld van multiplex populier. Voor het bureau tenslotte heb ik een bureauhouder gemaakt.

Boekenrek en bureauhouder op maat

De planken zijn heel eenvoudig te bevestigen door de plankdragers. De bureauhouder heb ik in elkaar gezet met behulp van houtlijm. Met behulp van lijmklemmen heb ik alles stevig in elkaar gezet. Je zou ook nog tussenschotten in de bak kunnen maken maar daar heb ik niet voor gekozen. Ik heb het hout goed geschuurd, maar verder niet afgewerkt met beits of lak of iets dergelijks omdat het hout niet heel intensief gebruikt zal worden.

De afmetingen van het project

De planken zijn 90,0 cm bij 20,0 cm.
De bureauhouder is 90,0 cm hoog, 16,2 cm hoog en 10,4 diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

298,36 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken