Boekenkast voor in de studeerkamer met veel boeken! Door Jac

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jac

Jac

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Om een hele studeerkamer langs drie wanden te voorzien van boekenkasten had ik in eerste instantie behoorlijke twijfels of mij dit wel zou lukken. Na wat onderzoek bleek dat het op maat zagen van al het benodigde materiaal door OPMAATZAGEN.nl kon. Kant en klaar en tot op de mm nauwkeurig voor jou op maat, en dat ook nog voor een schappelijke prijs!

Hoe maak je je eigen boekenkast?

Door mij gebruikte materiaal: MDF Lakdraag 18mm. Het eerste stuk heb ik geheel met deuvels in elkaar gezet. Nogal een gedoe omdat ieder plankje eigenlijk een unieke plek heeft.
De tweede bestelling heb ik helemaal met lamello’s gedaan. Dan kun je alle legplanken in een keer infrezen, daarna alle verticale delen en ben je niet zo gebonden aan een vaste plek. Dit is me het allerbeste bevallen. Vervolgens alles geschuurd en geschilderd, maar het resultaat mag er zijn!

Een boekenkast op maat

Wand 1: 2850 x 2600 x 400mm

Wand 2: 4850 x 2600 x 250mm

Wand 3: 2850 x 2600 x 400mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jac en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

9 items in totaal

1388,66 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken