Boekenkast onder vensterbank MDF, door Axel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Axel

Axel

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit creatieve DIY-project deelt Axel zijn stappen om een elegante boekenkast onder een vensterbank te bouwen met MDF. Deze slimme oplossing maximaliseert ruimte en voegt stijl toe aan je interieur. Axel begeleidt je door het proces en de benodigde materialen, waardoor je zelf een praktische en mooie boekenkast kunt maken die perfect past onder je vensterbank. Ontdek hoe je met een beetje vakmanschap en creativiteit je ruimte kunt optimaliseren en een functioneel meubelstuk kunt creëren.

Omschrijving van Axel

Op kinderkamer met hoog raam over de gehele breedte van de kamer een ondiepe boekenkast en hoofdeinde voor bed gemaakt met geintregreerd (Ikea) bureau.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alles ingemeten en op op maat laten zagen. Hier voor MDF van 1.8mm gekozen, voorgegrond. Kast voorgemonteerd en uitsparingen gezaagd voor plinten en een stopcontact gemaakt in de plank bij het bed tbv bedlampje. Gaten voorgeboord en gemonteerd met schroeven die voor het aflakken weer zijn dicht geplamuurd. Kopse kant van de MDF planken 2 keer voorbehandeld met grondverf en vervolgens afgelakt. Opmerking: niet alle bestelde planken zijn voor dit project gebruikt. Enkele planken waren voor een ander klein project.

Afmetingen van mijn DIY project

306x15x113 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Axel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

122,54 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken