Boeiboorden jaren ’30 woning vernieuwen met Multiplex, door Milou

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Milou

Milou

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

De boeidelen van onze jaren '30 woning zijn vervangen door multiplex okoume gegrond. We hebben deze houten planken op maat en in verstek gemaakt gekocht.

Boeidelen vernieuwen met Multiplex

De platen zijn gegrond binnen gekomen via het transport van opmaatzagen.nl.

De volgende stap was in ons geval een rand frezen aan de onderzijde van het paneel om het karakteristieke detail van de jaren 30 woning te behouden. Hierna hebben we de gefreesde delen gegrond en bevestigd aan het huis door middel van lijm en spijkers.

De spijkergaatjes hebben we opgevuld met een flexibele twee componenten vuller, deze afgewerkt en de panelen nogmaals helemaal gegrond en afgelakt.

Boeidelen op maat

650,0 cm x 21,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken