Beamerzuil van MDF, door Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Willem

Willem

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Willem heeft voor zijn bedrijf AV4 een beamerzuil gemaakt van MDF Blank. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier verder!

Een beamerzuil van MDF Blank

Willem heeft zijn beamerzuil gemaakt van MDF Blank, de standaardvariant van MDF. Deze variant van MDF is nog onbewerkt en kan dus helemaal naar wens worden afgewerkt. Willem heeft dat gedaan door, na een goede grondlaag, een glanzende zwarte laklaag aan te brengen.

Bekijk MDF Blank in ons assortiment

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een strakke en zakelijke beamerzuil. Hij heeft zelf nog handvaten uit de zijkanten gefreesd, zodat de zuil makkelijk verplaatst kan worden. Dit is handig, aangezien Willem deze zuil heeft gemaakt voor zijn bedrijf AV4, waar deze zuil gehuurd kan worden. We hopen dat hij nog jaren zijn dienst mag gaan doen Willem!

Wil jij ook zelf een klus gaan doen met MDF Blank? Bestel dan al jouw onderdelen op maat bij TOSIZE.be! Wij zagen MDF Blank, en nog veel meer plaatmateriaal, tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dit doen wij in verschillende vormen! We kunnen zelfs de randen voor je afwerken. Bekijk ons assortiment online en start je nieuwe klus!

Bestel MDF Blank op maat online!

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

56,46 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken