Beurs sokkel van gegrond MDF, door Niels

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Niels

Niels

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In dit DIY-project deelt Niels zijn creatie van een professionele beurs sokkel gemaakt van gegrond MDF. Zijn stapsgewijze handleiding en handige tips laten zien hoe je zelf een sokkel kunt maken die perfect is voor je volgende beurs of evenement. Voeg een vleugje professionaliteit en maatwerk toe aan je presentatie met deze praktische en stijlvolle sokkel. Volg Niels' voorbeeld en maak indruk op je publiek.


Omschrijving van Niels

Sokkel voor op de beurs. Met camper waar sensoren op gedemonteerd worden voor de caravan/camper.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Hout kwam al gegrond binnen, en was perfect op maat gezaagd. Aan elkaar gelijmd in een vierkant, dit ging erg gemakkelijk door de 45 graden hoeken op elke plank. De planken verlijmde echt prachtig ik hoefde GEEN hout vuller te gebruiken! Vervolgens om een stalen frame vast gezet. Deze was op maat gezaagd en gelast Vervolgens afgelakt en afgemonteerd met kunstgras en een caravan De deur was een losse plank, deze apart gelakt en met beugel aan het stalen frame geplakt.

Afmetingen van mijn DIY project

150x50x50 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Niels en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

128,20 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken