Audio meubel van massief beuken met zwarte lak, door Robert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Robert

Robert

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Audio meubel van drie verdiepingen. Materiaal is van beuken met 26 mm dikte. Ruimte voor opbergen diverse lp's en daarnaast op elke etage audio apparatuur.

Audio meubel op maat

Aangeleverd plaatmateriaal eerst geschuurd. Daarna ontvet. Een eerste laag matzwarte interieurlak. Nog een keer schuren en weer lakken. Daarna de onderkast in elkaar gezet. Waarbij een extra lat is gebruikt om de lp's op juiste diepte er in te zetten en tevens daar achter de stekkerdoos weggewerkt. De positie van de poten bepaald en gemonteerd. Aan de poten zijn spikes gemonteerd, deze staan op schotels. Elke etage is los. In de onderkast zijn ook spikes gemonteerd.

De afmetingen van het meubel

55,0 × 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken