Vogue Carry 3 bakfiets renovatie, door Eduan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Eduan

Eduan

NL

Gemiddeld

2 minuten

Eduan deelt zijn renovatieproject van de Vogue Carry 3 bakfiets. Hij heeft deze omgetoverd tot een praktisch en stijlvol vervoersmiddel. Het project neemt je mee door het proces van renovatie en laat zien hoe de bakfiets is getransformeerd tot een functionele en mooie verschijning.

Omschrijving van Eduan

Aangezien de bak op onze bakfiets vrij vlot ging rotten door weer en wind en enkel een nieuwe bak bestellen uiteindelijk niet geregeld kon worden, heb ik zelf maar een nieuwe bak in elkaar gefietst!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst een proefmodel van gipsplaten gemaakt (we waren de zolder aan het verbouwen, dus deze had ik nog over) en daarna opgemeten en online via TOSIZE.be besteld. Vrij vlot daarna kwam alles keurig verpakt binnen en kon het bouwwerk in elkaar worden gemaakt. Overal voorzichtig gaten boren en behandelen tegen vocht. Daarna alle kieren kitten en afwerken met rubberen stootranden. Onder het bankje zijn twee korte PVC pijpjes geplaatst om het water dat achter het bankje naar beneden loopt af te voeren. De 'bak' onder het bankje is afgewerkt met rubber sealer, wat eigenlijk voor het repareren van platte daken bedoeld is. In de bak ligt een op maat geknipte rubberen vloer, zodat de bodemplaat langer mee gaat.

Afmetingen van mijn DIY project

104l x 65b x 75h cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eduan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

317,33 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken