Nieuwe bak van betonplex antislip voor bakfiets, door Chris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Chris

Chris

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik had een tijd geleden een mooie 2ehands bakfiets gekocht, maar de bak was aan vervanging toe. Dit heb ik gerealiseerd met op maat gezaagd hout van OPMAATZAGEN.nl

Stevige bak voor bakfiets

Ik ben begonnen met het opmeten van de oude bak, en uit te rekenen welke afmetingen de nieuwe bak moest worden, ik wou namelijk niet precies dezelfde bak namaken, maar ik heb iets dikker betonplek gebruikt, en ik heb de zijkanten in verstek laten zagen zodat het nog mooier, en steviger, in elkaar viel. Voor de vloer van de bak heb ik gekozen voor betonplex met antislip. Ik heb na de spoedige levering de gaten geboord op de juiste plek, en alle gaten en randen meerdere malen afgewerkt met randsealer.

De afmetingen van de bak

120,0 x 63,0 x 54,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Chris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

332,80 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken