Thuiswinkel Waarborg

Vinylmeubel met zoekbak en lades/vakken, door Job

Vinylmeubel met zoekbak en lades/vakken, door Job
Vinylmeubel met zoekbak en lades/vakken, door Job
Vinylmeubel met zoekbak en lades/vakken, door Job
Vinylmeubel met zoekbak en lades/vakken, door Job

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Omschrijving

Geïnspireerd op andere ontwerpen op deze website heb ik dit vinylmeubel gemaakt met zoekbak en twee lades/deurtjes/open vakken. Ik wilde het meubel niet te laag hebben, omdat ik zelf lang ben, vandaar de toevoeging van deze lades voor extra hoogte t.o.v. veel andere ontwerpen voor dergelijke meubels. Bovendien heb ik gekozen voor smalle platenvakken, zodat de platen niet teveel gewicht hoeven op te vangen.

Vinyl meubel van multiplex Okoumé

Stap 1: Bevestig de tussenschotten van de platenvakken met schroeven aan de onderplaat (via onderkant van de onderplaat met schroeven). Stap 2: Bevestig het schot tussen de laden met schroeven aan de onderste horizontale tussenplaat (via onderkant van deze tussenplaat met schroeven). Stap 3: Bevestig deze tussenplaat inclusief schot aan de verticale tussenschotten van de platenvakken (met schroeven in bovenzijde tussenplaat). Stap 4: Schroef de onderdelen voor de zoekbak vast aan de bovenste horizontale tussenplaat (via de onderkant van deze plaat met schroeven). Stap 4: Schroef de bovenste horizontale tusenplaat inclusief zoekbak vast op het tussenschot van de laden (in bovenzijde bovenste horizontale tussenplaat met schroeven). Stap 5: Boor deuvelgaten voor de zijplaten en bevestig deze (met lijm). Stap 6: Lijm ten slotte de bovenplaat vast. Stap 7: Bevestig de wieltjes. Stap 8: Evt. afwerken met transparante olie.

De afmetingen van het project

111,0 centimeter breed 77,0 centimeter hoog (inclusief wielen van 10 centimeter) 43,0 centimeter diep Platenvakken: 5 vakken van 20 centimeter breed x 35,0 centimeter hoog Zoekbak: 35,0 centimeter breed x 40 centimeter diep (verdeeld over 2 of 3 vakken) Lades/deurtjes: 9,8 centimeter hoog x 53,0 centimeter breed Vak voor de versterker: 16 centimeter hoog x 71,5 centimeter breed

Wat anderen met Multiplex maakten