Verlaagd plafond in keuken met MDF 12mm panelen, door Loek

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Loek

Loek

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor de modernisering van onze keuken hebben we het plafond verlaagd en afgewerkt met MDF 12mm panelen. Even puzzelen om de juiste afmetingen te bestellen, online gaat dat perfect. Alles heel duidelijk en stapsgewijs.

Verlaagd plafond gemaakt van MDF

Na het aanbrengen van balken op het plafond en houten latten als draagconstructie voor het plafond, hebben we de door OPMAATZAGEN.nl gezaagde MDF panelen met afgeschuinde kanten (2mm 45°) aangebracht. Het plafond is deels zwevend, wat de akoestiek ten goede komt. Totaal hebben we 10 platen van verschillende afmetingen aangebracht, de basis waren platen met maximale afmetingen van 122 x 122 cm. Dit om werken boven het hoofd te vergemakkelijken. De afgeschuinde kanten maakten het vervolgens gemakkelijk om de naden met plamuur af te werken alvorens te schilderen. Resultaat is superstrak!

De afmetingen van het project

Plafond is ca. 3 x 3 meter

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Loek en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

177,75 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken