Tablet/Laptop laadstation zelf maken van MDF, door Jim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jim

Jim

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Kon geen degelijk laadstation vinden, waar ook Tablets met Slim Folio in passen (30 mm breedte van tray). Dus zelf ontworpen met brandwerend MDF en een USB hub erachter gezet.

Een loadingdock voor laptops maken

Ik heb alle schroefverbindingen voorgeboord, verzinkt en houtlijm gebruikt. Voor dit project heb ik 4mm x 50mm schroeven gebruikt. Alle randen zijn mooi afgerond zodat je je nergens zeer aan kunt doen. Op de onderplaat heb ik de schroefgaten aangetekend, daarna de bovenplaat op precies de goede plek vastgezet op de onderplaat met twee lijmklemmen en daarna door en door geboord. De gaten in de bodem en onderplaat met 4mm doorboren! zodat de dwarsplankjes (voorgeboord met 2.5mm) ook goed aangetrokken worden als je vastschroeft.

Loadingdock op maat

610x250x286 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

134,99 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken