Slaapkamer Lotte: boekenkast met gezellig zitplekje, by Marlou

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marlou

Marlou

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

We wilden een mooie kastenwand in de slaapkamer voor mijn dochter maken, die ook functioneel is met genoeg opbergruimte. Ze houdt van lezen en boeken, daar wilden we haar dan ook zeker de gelegenheid voor geven.

DIY: kastenwand voor kinderkamer

Ik heb eerst veel op Pinterest gezocht wat mij leuk en praktisch leek. We wilden genoeg opbergruimte in combinatie met een stoere meisjeskamer. Daarna zijn we gaan berekenen hoeveel kasten er naast elkaar op de wand zouden passen. Deze sluiten natuurlijk nooit precies aan bij de maten van de kasten, dus toen hebben we besloten om er zelf een boekenkast naast te maken met het hout van OPMAATZAGEN.nl. We hebben de kasten voor het hout laten bezorgen zodat de planken precies op maat gezaagd konden worden. Toen de kasten eenmaal stonden zijn we met een rolmaat aan de slag gegaan en een plan gemaakt hoe we het hout bij de kast lieten passen. Bestellen was simpel. Je kon alles precies invullen op de website waarna je gelijk de te betalen prijs te zien kreeg. Dus niks geen offertes, maar to the point. Daar houden we van. De planken werden binnen een week geleverd en we konden aan de slag. De planken waren echt tot de millimeter nauwkeurig gezaagd wat er voor zorgde dat we ons project binnen een dagje konden realiseren. We zijn super blij met het eindresultaat!

Zitplekje en boekenkast op maat gemaakt

B: 310,0 cm x H: 243,0 cm x D 56,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marlou en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

945,60 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken