Planten kast met lade van MDF, door Ronald

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ronald

Ronald

NL

Makkelijk

2 minuten

Voor in de serre wilde Ronald een modern meubel hebben om er iets op te zetten. Als oplossing heeft hij een kastje gemaakt met lades erin gebouwd van MDF vochtwerend. Hierdoor heeft hij nu plek om een plant of dergelijke erop te zetten en iets in de kast te op te bergen. Dat is écht handig. Ben jij op zoek naar een relatief goedkope optie voor een zelfgemaakte plantenkast? Bekijk dan hier het project van Ronald!

Omschrijving van Ronald

2 plantentafels gemaakt van MDF, met gebruikmaking van 2 bestaande laatjes en perfect op maat gemaakte MDF plankjes door op maat zagen.nl. Bovenplankjes en zijplanken mooi schuin af laten werken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Breedte van bestaande laatjes gemeten en vervolgens afmetingen en afwerking van de benodigde planken bepaald. Ontwerp kan natuurlijk ook zonder lade. Alle MDF (watervast) plankjes besteld bij TOSIZE.be. Na ontvangst plankjes aan elkaar bevestigd door deze eerst voor te boren met een verzinkboor. Vervolgens alle plankjes aan elkaar geschroefd met 6 cm schroeven. Werktekening is hiervoor niet nodig. Op basis van de bijgevoegde foto's kan eenvoudig bepaald worden welk plankje waar hoort. Vervolgens alles in grondverf gezet, schroefgaten geplamuurd, geschuurd. Nogmaals in grondverf gezet en licht geschuurd en uiteindelijk mooi afgelakt. Ben erg tevreden met het resultaat, mede dankzij de kwaliteit van TOSIZE.be. 

Afmetingen van mijn DIY project

hoogte: 61,0 cm

breedte/diepte: 36,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ronald en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

88,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken