Plafond afgewerkt met koof van MDF

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Fabian

Fabian

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik maakte een dubbele plafondkoof van 112mm hoog en 212 mm hoog. Speciaal gemaakt om onze afzuigkap, afvoerbuis en op afstand bedienbare en dimbare verlichting in weg te werken.

Hoe heb je de koven gemaakt?

Al het MDF Lakdraag 12mm hebben we op maat laten zagen en de bodemplaat laten voorzien van afgeronde kanten voor mooier zichtwerk. Daarna 2x2 bevestigd op de muur en het plafond. Vervolgens ook een 2x3 op de bodemplaat geschroefd. Toen heb ik de frontjes van de koven aan de plafond 2x2 geschroefd en de bodemplaat. Als laatst heb ik de frontjes aan de 2x2 op de muur geplaatst waardoor een en ander in elkaar past en waardoor er dus een koof ontstaat zoals te zien op de foto’s. Daarna  hebben we het eindresultaat twee keer afgelakt met Ral 9010 hoogglans.

Wat zijn de afmetingen?

1x 3100x400x112 mm

en

1x 2740x320x212 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Fabian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

175,67 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken