Koof van MDF Zwart voor de afzuigkap

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ron

Ron

NL

Gemiddeld

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

In verband met een nieuwe keuken heb ik een koof van MDF gemaakt om de inbouwdiepte van de plafond afzuigkap mogelijk te maken. Ik heb toen ook gelijk Philips Hue gekleurde inbouwspots erin gezet.

Hoe heb je de koof gemaakt?

Zwart MDF gebruikt omdat de uiteindelijk kleur lava moest worden. Dit op maat laten zagen, wat natuurlijk in 1 keer goed paste! Meten is het belangrijkste deel van het werk. Vervolgens montagelatten op plafond vastgezet, MDF panelen voor de montage van de richel rondom, die gebruikt wordt voor de montage van de plafond platen. Stopcontacten voor spotjes en afzuigkap aangebracht, na montage aan plafond was afwerking snel en makkelijker daardoor, volgende week komt de afzuigkap welke in 1 keer moet passen. Daarna stekker erin en klaar!

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 280,0 cm x 70,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ron en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

172,04 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken