Modern zelfgemaakt dressoir van berken multiplex, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Tim

Tim

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb voor mijn eerste klant een dressoir gemaakt van berken multiplex. De deuren gaan doormiddel van een push-to-open systeem open. Het meubel staat tussen een schouw en een wand.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb de bestelde panelen eerst op maat (en in verstek) gezaagd. Vervolgens heb ik met een lamello frees de lamello verbindingen voorbereid en de deuren uitgefreesd tbv de potscharnieren.

Hierna heb ik het dressoir verlijmd en in elkaar gezet. Terwijl de lijm aan het drogen was, heb ik de stroken op de deurtjes gelijmd. Om de plank in te hangen heb ik een rijboring aangebracht en heb de kruisplaatjes voor de scharnieren gemonteerd.

Toen alle lijm opgedroogd was, heb ik de deurtjes ingehangen en het push-to-open systeem gemonteerd en gekeken of het geheel netjes werkte. Als laatst heb ik het dressoir in de lak gezet en de bodem voorzien van slagmoeren tbv de pootjes en deze hieronder gemonteerd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

950x400x740 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

590,74 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken