Maatwerk kast van MDF Gegrond, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Peter

Peter

NL

Uitdagend

2 minuten

In dit DIY project laat Peter zien hoe hij zelf met op maat gezaagd gegrond MDF een kast heeft gemaakt om zijn verzamelingen uit te stallen. Hij heeft gekozen voor gegrond materiaal, wat uiteindelijk veel tijd scheelt bij het schilderen! Lees hieronder hoe Peter het project heeft aangepakt.

Omschrijving van Peter

Ik heb deze kast gebouwd voor onze verzamelingen. We hebben lang gezocht naar een bestaande kast, maar deze niet kunnen vinden. Of te hoog, of te duur, of niet de juiste indeling. Uiteindelijk besloten om hem dan maar zelf te maken. Via deze handige webshop heb ik alles op maat laten zagen, zodat ik direct aan de slag kon toen alles werd thuisbezorgd. Ik heb mijn bestelling in meerdere delen geplaatst, zodat ik per onderdeel goed kon uitmeten wat ik nog nodig had.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben er een maand mee bezig geweest en de kast is in een oude Engelse kleur geschilderd. Verf van Farrow and Ball. Het fijne van gegrond MDF is dat het direct in de juiste kleur afgelakt kan worden. Wel heb ik de kopse kanten eerst goed voorbehandeld om de zuigende werking te verminderen. Op een van de foto's is de kast ingericht met een groot deel van onze verzamelingen. Doordat ik de kast helemaal op maat heb gemaakt, kon ik de grootte van de vakken helemaal aanpassen naar de verzamelingen.

Afmetingen van mijn DIY project

De kast is 300,0 cm breed, 40,0 cm. diep en 250,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

163,25 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken