Ladekasten kast spoelbak tuinkamer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ruben

Ruben

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Ruben

Onder de spoelbak in de kamer naar de tuin hadden we nog ruimte. Daar wilden we graag schuiven (lades) in zetten. De kasten zijn vrij diep dus werden de lades uiteindelijk 60cm diep en direct onder de spoelbak 30cm. Dus nog relatief veel ruimte. Ik heb eerst berekend dat 3 lades mogelijk zijn. Ik heb dan softclose rails gekocht en vervolgens de maten voor de lades berekend. Met behulp van TOSIZE.be heb ik in populieren multiplex de lades laten zagen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst heb ik gemeten en berekend hoe groot de lades mochten worden rekening houdend met de softclose rails waarop de lades komen te hangen. Onder de spoelbak in de kamer naar de tuin hadden we nog ruimte. Ik heb de lades met “koekjes” in elkaar gezet. En achterkant -niet zichtbaar- extra schroeven voor de stevigheid. Daarna heb ik de lades nog behandeld met Osmo hardwax. Vervolgens de lades op de rails in de kast geïnstalleerd en de frontjes ertegen gezet. Klaar!

Afmetingen van mijn DIY project

53,0 x 60,0 cm en 53,0 x 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ruben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

34,36 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken