Kunststof spatwanden voor in de badkamer en douchekamer, door Dieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Dieter

We hebben de acrylplaten op maat gebruikt om spatwanden te maken voor onze badkamer en onze douchekamer. Dit zowel rond het bad, als bij de wastafelmeubels.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zochten naar spatwanden op maat en kwamen uit op TOSIZE.be. Aangezien we twijfelden over de kleur en kwaliteit, hebben we eerst een staal besteld. Na de kleur te hebben vergeleken en het materiaal te hebben getest, hebben we de bestelling geplaatst (uiteraard opgemeten) en de leverdatum gekozen. De ronde kraangaten hebben we gemaakt met een klokboor. De rechthoekige gaten voor de stopcontacten/lichtschakelaars met een decoupeerzaag. We hadden dit eerst uitgetest op de staal van 10x10. De spatwanden hebben we met Tec7 tegen de muur gelijmd en nadien afgekit met witte sanitairkit. Op de foto's zien jullie het afgewerkt resultaat van de spatwanden bij het bad en de twee wastafelmeubels.

Afmetingen van mijn DIY project

  • 180,0 × 35,0 cm
  • 140,0 × 30,0 cm
  • 169,0 × 35,0 cm
  • 75,0 × 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken