Thuiswinkel Waarborg

Inbouw wandkast van MDF, door Luciano

Inbouw wandkast van MDF, door Luciano
Inbouw wandkast van MDF, door Luciano
Inbouw wandkast van MDF, door Luciano
Inbouw wandkast van MDF, door Luciano

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Omschrijving

Om van de luchtafvoer/koof die prominent aanwezig was, zoals te zien is op foto 2 - en om optimaal gebruik te maken van een kleine ruimte, wat ook enige opbergruimte ruimte biedt - hebben wij ervoor gekozen om een wandkast op maat zelf te ontwerpen en vervolgens na het ontvangen van alle MDF Opmaatgezaagde onderdelen door TOSIZE.com in elkaar te zetten.

Strakke wandkast op maat

Stap 1 - op telefoon een ontwerp gemaakt. Stap 2 - maten opgemeten gehele wand. Stap 3 - het op schaal tekenen (schaal 1:20) van het ontwerp (is even wat puzzelen om te zorgen dat alles past - dus waar de tv wordt gehangen en waar werkplek komt met uitschuifbaar bureau) Stap 4 - alle kolommen op de meest praktische manier selecteren zodat de elementen dragend kunnen zijn (eerst alle horizontale balken geselecteerd en vervolgens de verticale) Stap 5 - om een niet te zwaar en massief object te creëren, in het ontwerp uittekenen door gebruik te maken van dunne Mdf plaatjes met als basis een houten balk creëren van een massieve houten dikke balk van 10cm Stap 6 - geheel uittekenen welke delen versterk gezaagd dienen te worden voor een naadloze /blinde verbinding. Stap 7 - na alles volledig op schaal/maat te hebben uitgerekend + getekend het Mdf besteld bij TOSIZE.com Stap 8 - na ontvangst van het opmaatgezaagde Mdf : puzzelen maar en hopen dat alles klopt wat je hebt berekend! Ennn heel veel geduld hebben als je denkt dat je gehele berekeningen niet kloppen... als je het van te voren echt goed hebt berekend moet het goed komen - door de hoeveelheid losse Mdf plaatjes kan het overzicht en logica even ontbreken.. houd de moed erin! Want alleen kalmte kan je redden ??

De afmetingen van het project

De algehele breedte van de kast is 479,0 cm De hoogte (los van koof) 257,0 cm Dikte per plank 10,0 cm (gemaakt van 6mm dikke MDF plaatjes verstek gezaagd met een houten balk ertussen ter versterking van de algehele opmaat gemaakte planken) Diepte 30,0 cm

Ervaring met TOSIZE.com

Top bedrijf! Alles keurig opmaat gezaagd ongeacht hoeveelheid hout je besteld! Voor mij het bedrijf om hout / plaatmateriaal op maat te laten zagen + bezorgen!